Om verder te kunnen komen in de kartsport, kan ik heel goed sponsors gebruiken. 

Bij deze bedank ik dan ook onderstaande sponsors! 

Mocht je meer te weten willen komen over mijn sponsors, klik dan op het logo en je komt vanzelf op hun website terecht.

 

DEN HAAG TIMMERWERKEN KOZIJNENSPECIALIST

Sinds september 2014 is Den Haag Timmerwerken, voorheen Van Beekhout veranderd van eigenaar. Na een lange periode met dhr van Beek te hebben gewerkt, hebben wij de zaak overgenomen.
Wij runnen het bedrijf met veel passie en interesse voor hout. In onze fabriek kunt u terecht voor houten kozijnen, ramen en deuren. Alles wordt geproduceerd naar de wensen van de klant, wij produceren voor o.a het aanneem-, schilders- en onderhoudsbedrijf maar ook als particulier bent u van harte welkom!

Naast het produceren van kozijnen ramen en deuren kunt u bij ons ook terecht voor dakkapellen op maat. Originele profielen of het namaken van bestaande profielen is met onze hoogstaande apparatuur geen enkel probleem.
Ook voor speciale projecten kunt u bij ons terecht.

U kunt dan denken aan tafelbladen, complete tafels of bijv. kasten op maat

Wilt u vrijblijvend advies?

Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door één van onze medewerkers. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

 

 

FR BEDRIJFSDIENSTEN

STOELMATTER 194

2401 HH ALPHEN AAN DE RIJN

06-41512096

 

-BETONBOREN

-BETONZAGEN

-BOUCHARDEREN

-SLOOPWERK

-KOPPENSNELLEN

-FREZEN

-SNIJBRANDEN

-BADKAMER SLOOP EN RENOVATIE WERKZAAMHEDEN

 

 

OP ZOEK NAAR FITNESS IN UITHOORN, AMSTELVEEN, AALSMEER?

Maak dan nu kennis met Amstelhof. Dé meest complete Sport & Health Club in de regio. Voor fitness, groepslessen (o.a. Bodypump, Yoga, Pilates en Spinning), zwembad, whirlpool, sauna, stoombad, tennis en squash. Voel je goed. Voel je beter!

 

 

Logo GO4KEVIN ontworpen door Masto Tattoo

 

Masto Tattoo is een door de GGD goedgekeurde studio in Lelystad.

Masto is de artiesten naam van Marco Stolker. Een tatoeage nemen is geen lichtzinnig besluit en elke tatoeage wordt even serieus aangepakt. Of het nu gaat om iets heel kleins of groter werk, alles krijgt evenveel aandacht. Het gaat tenslotte wel om iets wat een heel leven mee wordt gedragen op het lichaam. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel en er wordt gewerkt volgens de normen van de GGD. Bij Masto Tattoo vinden wij het heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. De studio heeft dan ook een rustige uitstraling. Heeft u nog geen duidelijk beeld van wat u wilt hebben dan is dat geen probleem. Masto heeft vele stijlen in zijn pen en is in staat uw wensen te vertalen in een ontwerp die bij u past. Masto werkt uitsluitend op afspraak.

DIS: Dit Is Service staat voor u klaar

DIS is de winkel waar service  nog voorop staat: uitgebreide keuze, goede informatie bij aanschaf, gratis levering, installatie van vrijstaande apparatuur en we gaan niet eerder weg voordat uw koelkast, wasmachine, droger of televisie goed werkt. Ook de klant die komt voor een batterij of kabel wordt volgens deze principes geholpen

Schildersbedrijf ARD is een gespecialiseerd allround schildersbedrijf met jaren lange ervaring. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een uitgebreide klantenlijst variërend van particulier, Retail bedrijven en aannemers. Door samen met u alles goed te bespreken, inventariseren en u te adviseren kunnen wij ook u van ons vakwerk en eerlijke prijzen voorzien.

Wij werken met materialen en verf van top kwaliteit. Door uitsluitend vakkundig schilderwerk te leveren kunnen we inmiddels trots zijn op veel tevreden klanten. Bekijk onze schilders en onderhoudsprojecten om een impressie te krijgen.

Wij hebben een gespecialiseerd vakteam klaar staan om grote en kleine schilderwerken voor u uit te voeren. Onze vakmensen hebben jaren lange ervaring en in combinatie met de hoogwaardige producten die we gebruiken, leveren wij een perfect eindresultaat.

 

 

Stukadoor en onderhoudsbedrijf Het ambacht is actief in stukadoren en onderhoudswerkzaamheden. Zowel binnen als buitenshuis, van kleine tot grote verbouwingen en van nieuwbouw tot renovatie projecten. Voor al uw stukadoor en onderhoudswerkzaamheden bent u hier aan het juiste adres, zowel zakelijk of particulier. Kwalitatief hoogstaand werk naar volle tevredenheid van de klant en opdrachtgever is ons dagelijks werk.